sestdiena, 2013. gada 11. maijs

zini vai apzinies?

Šodiena bija lieliska. Tikšanās ar tiem pašiem cilvēkiem, kurus jau sen zinu un šķita, ka pazīstu. Un šodien sajūtu līmenī atkal iepazinos ar tiem no jauna, iepazinu tos pašus/citus cilvēkus atkal.. Agrāk domāju, ka ne jau cilvēki mainās, mainos es un tāpēc arī mainās skatījums. Tajā mirklī tas jau likās daudz - saprast, ka mainos es un līdz ar to mans skata lenķis, uztvere, sajūtas, realitātes atspoguļojums. Bet tikai šodien tā pa īstam nāca dziļa apzināšanās, ka mainos es, mainās arī viņi un ka tas iedod jau daudz pilnīgāku un dziļāku pieņemšanas apziņu. Pie tam, mainīšanās notiek nepārtraukti un ik sekundi ne jau Es esmu cita kā cilvēks, bet tieši izpausme, saskare un no manis plūstošā vibrācija saskarē ar Tavu tā mirkļa izpausmi, izvēli, saskares intensitāti, toņkārtu, Taviem tābrīža ieregulējumiem, rada to unikālo savienojuma punktu, kurš nekad neatkārtojas vēlreiz tādā paša izpildījumā. Tāpēc cilvēku savstarpējās attiecības nemaz nevar nekad apnikt, ja ir dzīva šī mijiedarbība, ja ir kustība.Tajā mirklī, kad iziet āra no stereotipiem, vērtēšanas, (attiecībā uz sevi, pirmkārt, jo attiecība uz citiem tas notiek automātiski , izejot no savas pašsajūtas), vienkārši pieņemot to, ka tā tas ir, ka šis mirklis un Tava + mana saskare norit  tā, kā norit, atbilstoši katra tābrīža veselam miljards sīku mazu aspektiņu sakārtojumam tajā mikli, kas pēc mirkļa jau ir citā kombinācijā... nu, kad Tu sajūti to visu  tik ļoti dziļi no savas dziļakās būtības,  tad pazūd, izgaist jebkāda vēlme un vajadzība sevi nepieņemt vai kaut kā vērtēt, ielikt noteikta tēlā vai izpildījumā. tad izjūti tikai viegli dzirkstošu pateicību un laimi. Un tikai tad Tu ieraugi, cik otrs cilvēks ir nevērtējams, nenodefinējams, Tu viņu dziļi cieni un jūti siltu, mierīgu mīlestības plūsmu un savienojumu - vienkārši klātbūtni bez nosacījumiem . Skaisti... esmu laimīga, ka šodien man bija iespēja beidzot ar šo sajūtu iepazīties un ir tā sajūta, kā kad iemācies peldēt - zini, vienkārši apzinies, ka tagad tu māki un šo mācēšanu nav iespējams aizmirst vai pazaudēt, vai  pēc laika atkal nemācēt. Jo Tu  ZINI, ka peldēt tagad mācēsi vienmēr, un tam nav vajadzīgi nekādi pierādījumi, apstiprinājumi, apgalvojumi vai mērinstrumenti. Tā skaistā dzirksts, maģiskais klātbūtnes brīdis, kas iededz vēl vienu jāņtārpiņu tavā sirds dārzā..

un tad, kad Tu apzinies, sevi kā tādu, kuram nav neviens licis neko no malas, kur nekas nav tāpat vien, bet visu, PILNĪGI visu, kas notiek un nenotiek, esi radījis Tu pats, caur savu iksekundes miljardsaspektiņu kustībām, kas šīs plūsmas rezultāta sakārto enerģiju dažādās frekvencēs un garumos, kur rezultātā šī enerģija materializējas un izveido realitāti - Tavu realitāti, tad Tu jau ar citu skatu redzi, ka vari pārveidot JEBKO, kas Tev vairs nesniedz prieku, nekalpo vai neder vairs šim brīdim, kurā atrodies. Nav ne no kā jābaidās, jo nav tāda pareizi vai nepareizi. Ir tikai tas, kas ir.
Viegli un rotaļīgi Tu vari spēlēt visas savas izvēlētās lomas. Izēlēties, ko gribi pieredzēt, ko iepazīt, ko uzzināt, ko izjust, izbaudīt.
Ja vēlies caur grūtībām - lūdzu! Ja caur manipulācijām - lūdzu! Apnika, šodien vēlies caur maigumu un siltiem sauleszaķīšiem savās acīs - lūdzu! Tā ir Tava un tikai Tava izvēle. Uhhh, un tā visos līmeņos, gan fiziski, gan garīgi, gan materiāli, gan emocionāli, gan sajūtās, gan mērķu uzstādīšanā, savu sapņu materializēšanā, visur, ko vien Tavs prāts spēj izdomāt.
Mūsu dvēselei ir cilvēka ķermenis šajā mirklī, jo tā gribējām, un cilvēka ķermenis ir tā pati enerģija, tikai sablīvētā formātā. Ir meridiāni, pa kuriem cirkulē enerģija. Ir meridiānu punkti, kurus stimulējot, mēs varam nolīdzsvarot paši sava ķermeņa enerģijas plūsmu enerģijas sistēmā. Ja mūsu rīcība ir šāds vienkāršs un neticami jaudīgs instruments, tad lietosim to, tā ir dāvana mums. Novēršam visus zzzzzz, jeb traucējumus, atbrīvosim savu sistēmu no traucējumiem un visas neharmoniskās enerģijas uzreiz sekunžu laikā izzūd!
Dosim sev iespēju justies labi, būsim veseli, laimīgi, mēs to varam, un ja varam, kāpēc, lai mēs to nedarītu?

Varbūt arī Tu sadūšosies nebaidīties būt laimīgs? Ja tā, nāc, parādīšu Tev makšķeri, lai vari ķert tādas zivis, kā vēlies jebkuros ūdeņos!  ---> PIESAKIES UZ EBT NODARBĪBU

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru